tirsdag den 21. august 2007

så er vi her!

Efter en ni timers lang flyvetur blev vi hentet i Beijing lufthavn af Sunni, og efter atter to en halv time var vi på cathay future, trætte og svedende. Her i Tianjin har vi cirka 40 graders varme, så det var noget af en omvæltning fra den iskolde nat i flyet, som for øvrigt forhindrede de fleste af os i at få vores nattesøvn. Men som sagt er vi kommet til Tianjin, hvor vi er blevet indlogeret på vores værelser.
klokken halv seks skulle vi spise middag med Mister Jiao, ejeren af Centeret, og Sunni, og senere gik vi i byen med de tidligere lærere og pædagoger på Cathay Future, som rejser hjem i morgen tidlig. Værelserne er store og lækre, og det eneste minus indtil videre er ekstra sovekammerater i form af kakkelakker i skufferne. Byen er stor, og der er masser af liv i gaden, også om natten. Vi har besøgt de tidligere læreres stambar, ali babar, som udover at være byens universitetscafe også er midtpunkt for en hel del udlændinge, samt universitetsstuderende som hellere end gerne vil have en snak.

Så alt i alt går det glimrende - vi har det godt og nyder byen og det dejlige vejr. Vi har lige omkring ti fridage før arbejdet begynder, og tager derfor til Beijing fredag til Søndag. I morgen står den på yderligere intruduktion af centeret og byen, samt praktiske erinder og oprettelse af telefonnummer i Kina.

Min roomie Mona og vores værelse. I Danmark fik vi at vide, at de tidligere 3-mandsværelser var blevet delt af skillevægge, og nu var enmandsværelser - overraskelsen var dog, at skillevæggene består i tre overdimensionerede glasbrusekabiner med en seng og et skrivebord i hver kabine.

Min seng og badeværelset


Middag med Sunni og Mr. Jiao


- og udsigten fra vores værelse.

Ingen kommentarer: